Toimitus sekä käyttöehdot

Voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon.

Valitessasi postituksen, tilauksen yhteydessä toimituskulut lisätään hintaan kassalla. Kaikilla tuotteilla on kiinteä 5,90 euron tomituskulu Suomen sisällä. Toimitamme kaikki tuotteet joko ärräpakettina tai pakettiautomaattiin. Jos tilaat usemman tuotteen kerralla, maksat toimituksesta vain 5,90 eur.

Valitessasi noudon, voit valita joko pankkisiirron tai maksun noudon yhteydessä. Nouto tapahtuu Turusta, erikseen sovittuna ajankohtana. Jos teet tilauksen noutona, otathan välittömästi yhteyttä myynti@nettiloydot.com noudon ajankohdan sopimiseksi. Huom. noudetuilla tuotteilla ei ole etämyynnin 14 päivän vaihto- / palautusoikeutta, vaan asiakas tarkastaa tuotteen noutohetkellä.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostin, jossa maksuohjeet. Maksu näkyy pääsääntöisesti yhden päivän kuluessa maksun suorittamisesta. Saat kuitin ostostasi sähköpostiin, kun maksu on saapunut ja paketti on matkalla. Tilauksesi pyritään lähettämään jo seuraavana arkipäivänä, viimeistään 3 päivän kuluessa maksun saapumisesta. Myös noudot pyritään sopimaan jo seuraavaan päivään, viimeistään 3 päivän kuluessa tilauksesta. Jos asiakas on maksanut tuotteet etukäteen tilisiirrolla, voidaan noutoa pidentää.

Kaikki tuotteet myydään sellaisena kun ne ovat myyntihetkellä, eikä niillä ole takuuta. Tuotteilla on etämyyntiä koskevan lain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautustilanteissa ostaja vastaa kaikista palautuksesta koituvista kuluista. Tuotteen on oltava myös vastaavassa kunnossa mitä se oli myyntihetkellä. Ostosumma palautetaan asiakkaan tilille, kun tuote on palautunut ja kunto tarkistettu.

Asiakkaan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, niitä käytetään ainoastaan tämän yrityksen asiakasrekisterin ylläpitoon.

Kysyttävää tai ongelma tilanne, ota yhteyttä: myynti@nettiloydot.com